Hunger Control Beschrijving

Helpt met afvallen

Je gaat naar de sportschool, let erop dat je gevarieerd en gezond eet en tóch vliegen de kilo’s er niet zo snel af als je zou willen. Misschien komt het omdat dat vervelende hongergevoel blijft. Glucomannan capsules zijn natuurlijke voedingsvezels die zich uitzetten wanneer je ze met een groot glas water inneemt. Wanneer de vezels zich uitzetten, heb jij een voller gevoel en wordt jouw eetlust geremd. Daardoor ga je minder eten en zal je maag na verloop van tijd krimpen waardoor je ook minder blijft eten. Met 3 gram glucomannan per dag zorg jij ervoor dat je langer verzadigd bent én minder snel honger krijgt.

 

Goed voor je cholesterol

Cholesterol iets voor oudere mensen? Think again. Goede cholesterol levels dragen bij aan een gezonde levensstijl. De glucomannan draagt ook bij aan gezond cholesterol. Slecht cholesterol heeft een negatief effect op jouw hart en bloedvaten. De glucomannan vezel verlaagt dit slechte cholesterol en zorgt er zelfs voor dat het jouw lichaam verlaat. SimplyHer Hunger Control capsules zijn dus niet alleen goed voor het afslanken, ze helpen jou ook je cholesterol levels gezond te houden. 

 

Alle voordelen op een rij:

100 procent natuurlijk- de glucomannan is afkomstig van de Aziatische Konjak plant en is dus 100 procent natuurlijk.
Voor gewichtsverlies en normaal cholesterol - geen ongezonde cravings meer: onze capsules zorgen ervoor dat jouw hongergevoel verdwijnt.
Eetlust remmer - de capsules geven je langer een vol en verzadigd gevoel en remmen je eetlust waardoor je maag naar verloop van tijd krimpt en je minder blijft eten.
Niets aan toegevoegd - in onze capsules zit alleen glucomannan van de Konjak plant: we hebben er niets anders aan toegevoegd

 

Lees meer over de glucomannan voedingsvezel in onze blog hier