Omega-3 beschrijving

Helpt bij omega 3 tekort 

De voordelen van omega 3 zijn eindeloos: minder kans op hart- en vaatziekten, het helpt tegen een hoge bloeddruk, boost je brein én je immuunsysteem. Wat wil je nog meer? Nou, vooral geen omega 3 tekort hebben dus. We snappen dat het best lastig is om genoeg van deze visvetzuren binnen te krijgen. Daarom hebben wij al het goede van omega 3 in één supplement gestopt. Neem er drie per dag, het liefst bij het eten en jij ervaart alle voordelen van deze supergezonde visolie.

 

Visolie belangrijk voor onze gezondheid

Omega 3 haal je normaal gesproken vooral uit vette vissen zoals haring, makreel en zalm. Maar wat als je een bepaalde dieet volgt? Geen zorgen. In ons supplement zit al het goede van visolie dat je nodig hebt voor een gezonde levensstijl. Ook als je zelf geen vis eet, krijg je op deze manier genoeg binnen.

 

Alle voordelen op een rij:

Beste kwaliteit visolie - ons supplement bevat 65 procent omega 3 van de hoogste kwaliteit. De visolie is afkomstig van ansjovis uit de diepe zeeën voor de kust van Peru.
✧ Geeft een boost aan je brein - omega 3 vetzuren zorgen ervoor dat de zenuwcellen in je brein sneller met elkaar communiceren: daardoor heeft het supplement een positief effect op de hersenen.
✧ Boost het immuunsysteem - wil je je fitter voelen en beter weerbaar zijn tegen ziektes? Omega 3 geeft een boost aan je immuunsysteem.
✧ Goed voor je hart - uit onderzoek blijkt dat een gezonde dosis omega 3 de kans op hart- en vaatziekten vermindert.