Shakebeker beschrijving

Geen klontjes in de shake

Sta jij minutenlang te schudden om de klontjes uit je shake te krijgen? Bij onze shakebeker krijg je een speciaal metalen balletje dat is ontworpen om de klontjes uit jouw shake te halen. Zo drink je altijd een romige en gladde shake. Ideaal voor shakes met proteïne, BCAA en Pre-Workout poeders. 

 

Makkelijk mee te nemen

Jouw maaltijdshakes, Pre-Workout poeders en smoothies helpen bij het afvallen. Maar hoe neem je dit mee naar je werk? Of naar de sportschool? De Simply Her Shaker is de oplossing. De shaker lekt niet, kan in de vaatwasser en is recyclebaar. Zo kun jij je gezonde voeding altijd en overal mee naartoe nemen.

  

Lekt niet

Niets is zo vervelend als een lekkende shaker: overal plakkerige troep die jij moet opruimen. Dit soort dingen gebeuren ook altijd als jij nét op het punt staat weg te gaan en haast hebt. Daarom hebben wij onze shaker 100 procent lekproof gemaakt. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over lekkende shakers in je tas.


Alle voordelen op een rij:

Lekt niet - het laatste waar je zin in hebt, is een lekkende shaker. Daarom is onze shaker gegarandeerd lekproof.
Kan in de vaatwasser - geen gedoe met afwassen, je stopt de shaker na gebruik gewoon in de vaatwasser. Easy does it!
Geschikt voor de vriezer - drink jij je shake graag ijskoud? Onze shaker kan in de vriezer zodat jij kunt genieten van een koel drankje.
Recyclebaar - met de Simply Her Shaker draag je bij aan het milieu, want hij is 100 procent recyclebaar. 
Vrij van BPA - onze shaker is vrij van BPA, een stof die hormoonverstorend kan werken als je het in grote hoeveelheden binnenkrijgt.