Afslank bundel beschrijving

Als je een dieet volgt, is het belangrijk dat je lichaam genoeg voedingsstoffen als vitamines, mineralen en eiwitten binnenkrijgt. Anders loop je het risico dat diëten tot ondervoeding leidt. Speciaal voor jou hebben wij daarom een afslank bundel samengesteld die jou een hele maand voorziet van producten om je te helpen bij het afvallen, terwijl je ook de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

 

Wat vind je in dit pakket:

2 x Toning Shake - 60 shakes om twee maaltijden per dag te vervangen.

1 x Hunger Control - 150 capsules (25 dagen) om je eetlust te remmen en cravings te verminderen. 

1 x Shaker -  voor gladde shakes die je makkelijk mee kunt nemen.

 

Simply Her Toning Shake, 1050g

Onze Toning Shake is speciaal samengesteld om te helpen bij afvallen of het behouden van je huidige gewicht. Door één of twee maaltijden per dag te vervangen door onze shake zorg jij ervoor dat je minder calorieën eet, terwijl je wel de juiste vetten, eiwitten, vitamines en mineralen binnenkrijgt. Door de speciale toevoeging van Digezyme spijsverteringsenzymen neemt jouw lichaam de voedingsstoffen ook beter op.

Wil je weten hoe een maaltijdshake kan helpen bij het afvallen? Lees hier onze blog over maaltijdvervangers.

 

Hunger Control, 150 capsules

In combinatie met de Toning Shake zorgen de Hunger Control capsules ervoor dat jouw hongergevoel verminderd en dat je sneller een verzadigd gevoel hebt. De Hunger Control bevat glucomannan: natuurlijke vezels die uitzetten wanneer je ze met een groot glas water inneemt. Wanneer de vezels zich uitzetten, heb jij een voller gevoel en wordt jouw eetlust geremd. Daardoor ga je minder eten. En wanneer je minder eet, krimpt je maag naar verloop van tijd en daardoor blijf je ook op lange termijn minder eten. Als je de Hunger Control gebruikt, is het belangrijk dat je gevarieerd en gebalanceerd eet en een gezonde levensstijl hebt. 

 

Wil je weten hoe glucomannan precies werkt? Wij leggen het voor je uit.