Fatburn bundel beschrijving

Met deze bundel zorg jij ervoor dat jouw lichaam extra eiwitten en vitaminen binnenkrijgt om spieren op te bouwen. Daarnaast geven de producten in deze bundel je een energiek en fit gevoel, zodat je meer motivatie krijgt om te sporten.

 

Wat vind je in dit pakket:

2 x Whey Protein - om je eiwitinname te verhogen, je lichaam te voorzien met 25 belangrijke vitaminen en mineralen en spieren op te bouwen.

1 x Fatburner - 150 capsules met natuurlijke ingrediënten die je metabolisme versnellen, eetlust verminderen, nieuwe aanmaak van vetcellen blokkeren en vetverbranding ondersteunen.

1 x Omega 3 - 90 capsules om je een hele maand gezond en fit te voelen.

1 x Shaker - voor gladde shakes die je makkelijk mee kunt nemen.


Whey Protein, 500/1000g

Als je veel sport, heb je veel eiwitten nodig. Ons eiwitpoeder helpt bij de opbouw van spieren en het herstel na een training. En onze Whey Protein bevat niet alleen eiwitten, maar ook 25 essentiële vitaminen en mineralen en Digezyme verteringsenzymen. De verteringsenzymen (amylase, protease, lipase, cellulase en lactase) zorgen ervoor dat jouw lichaam de bouw- en voedingsstoffen van de shake beter opneemt en jij minder last krijgt van verteringsklachten.

Wil je eens wat anders dan je standaard eiwitshake? Check hier 5 recepten met proteïnepoeder

 

Fatburner, 150 capsules

Onze fatburner bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw metabolisme versnelt en je lichaam meer vet verbrandt. In combinatie met een gezonde levensstijl en beweging zorgt de fatburner dat je minder trek krijgt, vocht verliest en extra energie hebt. Onze fatburner is speciaal samengesteld door onze voedingsexperts om jou te helpen met afvallen.

 

Omega 3, 90 capsules

Omega 3 heeft allerlei wetenschappelijk bewezen voordelen voor ons lichaam. Het beschermt onder andere tegen hart- en vaatziekten en geeft een boost aan je hersenen en immuunsysteem. Toch krijgen we vaak te weinig Omega 3 vetzuren binnen, Met onze capsules is dat verleden tijd. De capsules  bevatten 65% EPA/DHA vetzuren van ansjovis uit de diepe zeeën voor de kust van Peru.