Kickstart beschrijving

Uniek voordeel: onze pre-workout is vrij van creatine

Veel Pre-Workout poeders bevatten creatine. Deze stof bindt met water en zorgt ervoor dat jij onnodig vocht vasthoudt. Dit kan er zelfs toe leiden dat je aankomt, in plaats van afvalt. En dat is natuurlijk niet waar je op zit te wachten. Daarom hebben we in onze PWO Kickstart geen creatine toegevoegd. Zo geniet je van de voordelen van Pre-Workout, zónder vocht vast te houden. 

 

Meer energie tijdens een workout

Wil jij je uithoudingsvermogen trainen? De squats en lunges langer volhouden tijdens het sporten? Mix het poeder met 300 tot 500 milliliter koud water in een shaker en drink het 20 tot 30 minuten voor een trainingssessie. Je zult jezelf verbazen met de resultaten die je haalt. 

  

Mentale focus bij het sporten

Fysieke fitheid is belangrijk bij het sporten, maar jij wilt ook mentaal fit zijn. Lekker in je vel zitten. Sporten met de juiste focus. Door het toevoegen van inositol in onze Pre-Workout krijgt jouw mentale gezondheid een boost. Zo kom je los van alle gedachten in je hoofd en kun je focussen op de training. 

 

Alle voordelen op een rij:

Minder snel moe - door de citruline malaat word jij minder snel moe en kun je lekker lang doortrainen. 
Langer volhouden - meer plezier hebben van je training? Onze PWO Kickstart bevat beta alanine waardoor jouw spieren het langer volhouden.  
Opbouw van proteïne - de L-arginine HCL in het poeder helpt bij opbouw van proteïne: goed voor opbouw van spieren en weefsel. Daarnaast bevat het ook 4,5 gram proteïne per portie.
Boost je mentale gezondheid - de inositol geeft een boost aan je mentale gezondheid. Zodat jij je goed voelt en jouw doelen haalt. 
Metabolisme verhogen - het aminozuur L/Tyrosine helpt het versnellen van jouw metabolisme. Zodat jij sneller calorieën verbrandt en makkelijk afvalt. 
Geeft energieboost - door de cafeïne krijg jij een instant energieboost waardoor je fit aan jouw workout begint.