Power bundel beschrijving

Ook helpt de Power Bundel bij het zichtbaar maken van je spieren. Zodat jij kunt werken aan dat strakke en gezonde lichaam waar je van droomt.

 

Wat vind je in dit pakket:

1 x Whey Protein - om je eiwitinname te verhogen en spieren op te bouwen.
1 x PWO Kickstart - 40 porties voor een extra energieboost tijdens jouw workout.
1 x Repair & Recover - 27 porties om jouw herstel en spieropbouw te optimaliseren.
1 x ZMA - 150 capsules voor spieropbouw, spierherstel en betere slaapkwaliteit.
1 x Omega 3 - 90 capsules om een hele maand gezond en fit te voelen.
1 x Shaker -  voor gladde shakes die je makkelijk mee kunt nemen.

 

Whey Protein, 500/1000g

Als je veel sport, heb je veel eiwitten nodig. Ons eiwitpoeder helpt bij de opbouw van spieren en het herstel na een training. En onze Whey Protein bevat niet alleen eiwitten, maar ook 25 essentiële vitaminen en mineralen en Digezyme verteringsenzymen. De verteringsenzymen (amylase, protease, lipase, cellulase en lactase) zorgen ervoor dat jouw lichaam de bouw- en voedingsstoffen van de shake beter opneemt en jij minder last krijgt van verteringsklachten.

Wil je eens wat anders dan je standaard eiwitshake? Check hier 5 recepten met proteïnepoeder.

 

PWO Kickstart, 360g

Onze PWO Kickstart is perfect voor de dagen waarop je extra energie kunt gebruiken bij het trainen. De combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat jij plezier hebt in je work-out, je metabolisme versnelt en spieren opbouwt. Drink de PWO Kickstart 30 minuten vóór je training en laat de squats maar komen!

 

Repair & Recover, 325g

Onze Repair & Recover bevat essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine. Deze zijn onder andere belangrijk bij het tegengaan van spierafbraak. Deze drie aminozuren kan het lichaam niet zelf aanmaken en daarom moet je ze uit voeding of supplementen halen. Door het drinken van Repair & Recover voorkom je spierafbraak en verbeter je de eiwitsynthese in je lichaam wat goed is voor het opbouwen van spieren.

 

ZMA, 150 capsules

Zink is een belangrijke stof voor mensen die veel sporten en werken aan spieropbouw. Juist door het sporten, verlaat veel zink je lichaam. Je wilt daarom goed voor je lichaam zorgen en jouw dieet aanvullen met extra zink. De combinatie van zink, magnesium en vitamine B6 in onze ZMA capsules zorgen voor spieropbouw en uithoudingsvermogen. Daarnaast herstellen je spieren sneller en dragen de capsules bij aan de kwaliteit van je slaap door de toevoeging van magnesium.

 

Omega 3, 90 capsules

Omega 3 heeft allerlei wetenschappelijk bewezen voordelen voor ons lichaam. Het beschermt onder andere tegen hart- en vaatziekten en geeft een boost aan je hersenen en immuunsysteem. Toch krijgen we vaak te weinig Omega 3 vetzuren binnen, maar met onze capsules is dat verleden tijd. De capsules  bevatten 65% EPA/DHA vetzuren van ansjovis uit de diepe zeeën voor de kust van Peru.