Toning Shake beschrijving

Vol energie de dag door

Ben je bang dat je je moe en futloos voelt omdat je maaltijden vervangt? Met onze Toning Shake is dat niet nodig. Na het drinken van deze shake voel jij je de hele dag krachtig en fit. Door de glutenvrije havermout houd je langer een vol gevoel en de voedingsenzymen (Digezyme) in de shake zorgen ervoor dat jouw lichaam voedingsstoffen zoals vetten, koolhydraten, eiwitten, vitaminen en mineralen beter opneemt en omzet in energie.

 

Natuurlijke ingrediënten

De Toning Shake is gemaakt van natuurlijke ingrediënten geselecteerd door onze voedingsdeskundigen. Ook voldoet de shake aan alle wettelijke eisen die de Europese autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) stelt aan maaltijdvervangers. De shake bevat een mix van 26 belangrijke vitaminen en mineralen, de juiste hoeveelheid vezels, koolhydraten, eiwitten en vetten. Zodat jij effectief en gezond kunt afvallen terwijl je genoeg bouw- en voedingsstoffen binnenkrijgt.

 

Alle voordelen op een rij:

26 vitaminen en mineralen - in de shake zitten 26 essentiële vitaminen en mineralen voor een gezond lijf. 

  Weinig calorieën - als je de shake met 250 milliliter melk mixt, bevat hij maar 213 kcal. Ook past hij in een koolhydraatarm dieet.

  Digezyme - Onze shake bevat Digezyme (verteringsenzymen amylase, protease, lipase, cellulase en lactase) die ervoor zorgen dat jouw lichaam voedingsstoffen beter opneemt. Ook heb je door deze enzymen minder last van een opgeblazen gevoel.

  Boost je immuunsysteem - met maar liefst 7,5 gram glutenvrije havermout in deze shake houd je langer een vol gevoel en krijgt je immuunsysteem een boost.

  Smaakt heerlijk - een afslank shake vies? Think again. Door de romige textuur van havermout is deze shake een feestje om te drinken.