Whey Protein beschrijving

Strak lichaam

Onze eiwitshake past in een dieet om gezond af te vallen. De shake bevat maar 118 calorieën per portie. Ook zorgen de eiwitten in de shake ervoor dat je minder snel trek krijgt. Op lange termijn helpen eiwitten bij het opbouwen van spieren, waardoor jij kunt werken aan een strakker lichaam.

 

Eiwitshake

Mix onze Whey Protein met water of melk en geniet van je eiwitshake na het sporten of als tussendoortje. Het drinken van deze shake geeft jou een steuntje in de rug bij het bereiken van jouw fitnessdoelen. Kom maar door met die strakke abs.

 

Alle voordelen op een rij:

  25 vitaminen en mineralen - de eiwitshake bevat 25 essentiële vitaminen en mineralen die bijdragen aan een gezond lichaam.

  Hoog in eiwitten -  per portie bevat het eiwitpoeder 23,1 gram proteïne, goed voor opbouw van spieren én een fit lijf.

  Chocolade en vanille - om je vingers bij af te likken: de Whey Protein is verkrijgbaar in de smaken chocolade en vanille.   

  Laag in calorieën - voor de calorieën hoef je het niet te laten, want een shake met dit eiwitpoeder bevat maar 118 calorieën. 

  Rijk aan BCAA -  het poeder is rijk aan BCAA: drie essentiële aminozuren die belangrijk zijn voor spieropbouw.

  Bevat Digezyme - in de shake zitten verteringsenzymen (amylase, protease, lipase, cellulase en lactase) die ervoor zorgen dat jouw lichaam de bouw- en voedingsstoffen van de shake beter opneemt. Ook krijg je hierdoor minder last van verteringsklachten.