ZMA Beschrijving

Helpt bij Zink tekort door sporten

Zink is een belangrijke stof voor mensen die veel sporten en werken aan spieropbouw. Juist door het sporten, verlaat veel zink je lichaam. Je wilt daarom goed voor je lichaam zorgen en jouw dieet aanvullen met extra zink. Met de Simply Her capsules doe je dat op een makkelijke manier: 3 capsules een uur voor het slapengaan zijn genoeg. Maar zink heeft meer voordelen: uit wetenschappelijke experimenten is gebleken dat de stof in combinatie met vitamine B6 ervoor zorgt dat de hersenen optimaal kunnen functioneren.

 

Spierpijn verminderen

Kan jij de volgende dag amper lopen na een workout? Doet alleen opstaan van een stoel al pijn? Magnesium in onze ZMA capsule komt to the rescue. Deze stof helpt bij het herstel van spieren. Daardoor heb je minder en spierpijn en kom je – ook na een zware training – moeiteloos en fit de dag door. 

 

Heerlijk slapen

Lig je ’s avonds nog te piekeren over de drukke dag en wil de slaap niet komen? Magnesium helpt spieren ontspannen en zorgt ervoor dat jij kunt relaxen. Veel mensen ondervinden dat ze beter slapen door magnesium. Slik onze capsules voor het slapengaan en sta de volgende dag vol energie op na een heerlijke nachtrust. 

 

Alle voordelen op een rij:

Beter slapen door magnesium - lig je ’s nachts uren naar het plafond te staren? Met 300 gram magnesiumcitraat in onze capsules ontspant het lichaam en kun je rustig slapen.
Ondersteunt het immuunsysteem en hormoonlevels - de Vitamine B6 geeft je immuunsysteem een boost en helpt bij het reguleren van hormonen.
Ondersteunt afbraak koolhydraten en vetten – Zink speelt een belangrijke rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten en vetten.
Minder spierpijn - magnesium zorgt ervoor dat jouw spieren zich ontspannen en sneller herstellen. Zo kun jij de spierpijn na een zware training verminderen.